Tuinontwerp

Bij het aanleggen van een nieuwe tuin of het renoveren van een bestaande tuin hoort een goed en doordacht ontwerp. U wilt tijdens de realisatie toch niet voor verrassingen komen te staan?  Het is ons doel dat het eindresultaat aan al uw verwachtingen voldoet.
Tijdens een eerste gesprek wordt er geïnventariseerd wat uw wensen zijn.

Wilt u een onderhoudsarme tuin of juist een tuin waarin u al werkend kunt genieten?
Wilt u een ‘strakke’ tuin of een tuin met verborgen hoekjes waarin van alles groeit en bloeit?
Wilt u een tuin waarin kinderen de ruimte hebben om naar hartenlust te kunnen spelen of zijn de kinderen de deur uit en kunt u eindelijk die droomvijver realiseren?

Ook worden dan alle onderdelen van de tuin besproken. Wilt u bestrating, een gazon, beplanting, een vijver, schuttingen en/of hagen, verlichting, een vlonder?. En welke uitstraling en kleuren moeten deze materialen hebben? Zoals u ziet ontzettend veel om over na te denken en veel beslissingen om te nemen. Wij willen dit alles makkelijker voor u maken door een goed doordacht ontwerp voor u te maken waardoor u zich van dit alles een beeld kunt vormen

In het schetsontwerp verwerken wij uw wensen en eisen en vullen deze eventueel aan met onze eigen ideeën en inbreng. Tijdens de presentatie en bespreking van het schetsontwerp bekijken we samen met u of wij al uw wensen en ideeën op de juiste manier hebben ingepast en zo nodig passen wij dit aan.
Daarna wordt het definitieve ontwerp aan u gepresenteerd. Ook eventueel een daarbij behorende detailtekening, verlichtingsontwerp en/of beplantingsplan maken het plaatje compleet.

Bovendeur Tuinen
Barsbeek 84
8326 BR Sint Jansklooster

T. 0527 245936
M. 06 54227373
E. Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
KvK Zwolle 05083954
BTW nr. NL195223.883.B01
ING 2943506
.