Tuinaanleg

 

Met een tuinontwerp in uw hoofd of een door ons gemaakt ontwerp kan er gestart worden met de aanleg van uw tuin of onderdelen daarvan. Wij willen dit graag voor u verzorgen.

 

Voorbereiding 

Een goede voorbereiding is het halve werk en dus wordt er gestart met het maken van een begroting waarin we voor u de kosten  in beeld brengen van de aan te leggen tuin. Deze begroting is gespecificeerd in onderdelen, daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld; grondwerk, straatwerk, verlichting, vijver, vlonders, schuttingen, beplanting, gazon, enz enz. Bij elk onderdeel worden de kosten vermeld zodat u een duidelijk beeld van de kostenopbouw krijgt. Nadat we de begroting met u hebben besproken brengen we een offerte aan u uit en nadat u deze akkoord hebt bevonden beginnen we met de laatste fase van de voorbereiding namelijk het bespreken van de planning. We plannen samen met u de startdatum, het verloop van de werkzaamheden en de beoogde opleverdatum.

 

Uitvoering

Wij willen u graag ons vakmanschap tonen tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van de o.a de volgende werkzaamheden:
 

  • Ontruimen van tuinen
  • Grondwerk (ontgraven tbv bestratingen, graven vijvers, spitten en egaliseren tbv borders en gazons)
  • Leveren  en aanbrengen gestabiliseerde ondergronden tbv bestratingen
  • Leveren en aanbrengen van bestrating in alle vormen, maten en soorten materiaal (beton, natuursteen, klei)
  • Leveren en plaatsen van bouwkundige onderdelen zoals vlonders, tuinmuurtjes, pergola’s, schuttingen, plantenbakken, tuinhuisjes  enz. enz.
  • Leveren en plaatsen van technische installaties zoals tuinverlichting en beregening.
  • Het leveren en plaatsen van vijvers
  • Het leveren en aanbrengen van beplanting en gazons

 
Tijdens de uitvoering is het ontwerp een belangrijke leidraad. Wordt de theorie soms toch ingehaald door de praktijk dan passen wij in overleg met u het ontwerp moeiteloos aan zodat het resultaat nog beter aansluit op uw wensen.

 

Bovendeur Tuinen
Barsbeek 84
8326 BR Sint Jansklooster

T. 0527 245936
M. 06 54227373
E. Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spambots. JavaScript moet zijn geactiveerd om het te bekijken.
KvK Zwolle 05083954
BTW nr. NL195223.883.B01
ING 2943506
.